Parròquia d'Alcanar
Web de la Parròquia de
Sant Miquel d'Alcanar

parroquiaalcanar.com | quinquennals.cat
ACTUALITZACIÓ
18.02.2018
Tornar a l'inici >>

TEMPLE | ERMITA | CENTRE PASTORAL | CÀRITAS | CAMPAMENTS | FAM | MPJ | MAC | CATEQUESI | QUINQUENNALS

 

Campaments 2005

Tornar a Campaments


ORGANITZACIÓ I DATES

Es fan quatre torns: un per a nois i noies de 14 a 17 anys. Un segon per als que s’han confirmat en l’any, i dos per a xiquets i xiquetes de postcomunió, 9 a 12 anys.

Cada torn té una durada d'11 dies, començant a finals de juny o principis de juliol fins a la segona setmana d’agost.

També enguany està previst acampar al Càmping Els Ports d’Arnes.

14 de febrer de 2005


Els campaments d'estiu 2005 ja s'han acabat

Un total de 29 monitores, monitors, cuiners i cuineres s'encarreguen que les coses funcionen tan bé com sempre i que aquesta experiència contribuixca a fer créixer en la fe en Crist a un total de 120 acampats i acampades. El dia 5 d'agost ha retornat a Alcanar el darrer torn d'acampats. Des de l'any 2002 el lloc d'acampada és el càmping "Els Ports", a Arnes.

Un dels grups de treballDormint al merendero

Campaments 2005

Del 29 de juny al 5 d’agost, al Càmping Els Ports d’Arnes, van tenir lloc els campaments parroquials amb una assistència total de 121 xiquets, adolescents i joves distribuïts en quatre torns. El 1r torn amb 32 nois i noies de 15 a 18 anys. El 2n destinat com sempre als que s’han confirmat aquest any, amb una assistència de 17, dels 42 que es van confirmar. Són els que continuaran les reunions de formació durant el curs amb alguns companys més. Al 3r i 4t torn participaren un total de 72 xiquets i xiquetes de postcomunió de 10 a 13 anys.

AMPLIAR LA FOTO

Cal destacar el fet de que els pares s’impliquen cada vegada més en aquesta activitat parroquial, tal vegada perquè molts d’ells també van tenir de joves aquesta bonica i gratificant experiència. És el cas dels 7 cuiners/res d’enguany, o el grup d’homes que dediquen doble jornada a la pesada i necessària tasca de muntar i desmuntar les instal·lacions del campament.

AMPLIAR LA FOTO

De per sí, tot moviment de joves és oscil·lant, al estar format per persones que, per imperatius biològics, estan de pas. És normal, per tant, que al llarg de 33 anys el moviment de joves d’Alcanar hagi viscut moments diferents de més o menys vitalitat i entusiasme, de participació, etc. Els campaments són un referent de l’estat actual del nostre moviment que passa per un moment de “relleu generacional”: Del total de 23 monitors/res d’enguany, 13 tenien tan sols 18 i 19 anys. Però tots han complit perfectament la seva tasca, i mirant el passat del moviment, i donat que la història es repeteix constantment, no deixa de ser tot un signe d’esperança per al seu futur